Personvernerklæring

 

Generelt

Disse retningslinjene angående personopplysninger beskriver hvordan Cama-Gruppen AB, Org.nr 556768-1035, Bergfotsgatan 3, 431 35 Mölndal, samler inn, bruker, utleverer og lagrer dine personopplysninger.

Personopplysningsansvarlig

Cama-Gruppen AB er personopplysningsansvarlig for de personopplysninger som legges igjen på vår nettside (Hatteshoppen.no) og i kontakt med vår kundeservice.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn de personopplysningene vi trenger for å kunne levere de produktene eller tjenestene som du ønsker. For eksempel når du kjøper noe, registrerer deg for vårt nyhetsbrev, kontakter vår kundeservice eller bruker nettstedet.

Disse personopplysningene inkluderer:

- Kontaktinformasjon inkludert navn, adresse, e-post og telefonnummer.  

- Opplysninger om dine kjøp.

- Betalings- eller kredittkortinformasjon.

- Personlige preferanser inkludert din ønskeliste, samt markedsførings- og cookiepreferanser.

Når du bruker nettstedet vårt samles en viss informasjon automatisk opp fra enheten eller nettleseren din. Mer informasjon om dette finner du i avsnittet ”Cookies og pixler”.

Til hvilke formål brukes dine personopplysninger?

- Fullføre våre forpliktelser overfor deg som kunde, slik som gjennomføring av kjøp, levering av varer, fakturering og support etter kjøp;

- Sende informasjon og rettet markedsføring, pr. post, e-post, SMS samt telefon angående Cama-Gruppen ABs varer og tjenester;

- Bedømme hvilke betalingsmetoder vi kan tilby deg, for eksempel gjennom kredittvurderinger;

- Forbedre vårt kundetilbud, gjennom utvikling av tjenester, produkter og funksjoner;

- Forhindre svindel;

- Følge gjeldende lovgivning, som for eksempel bokføringslover;

- Opplysningene kan også utgjøre et grunnlag for analyser, markedsundersøkelser, statistikk, bedriftsoppfølging samt bedrifts- og metodeutvikling relatert til kjøp av varer.

Deling av personopplysninger

Vi kan komme til å dele dine personopplysninger med følgende parter:

Tredjepartsleverandører som behandler personopplysninger for Cama-gruppens regning, for eksempel for å håndtere kredittkort og betalinger, frakt og leveranser, distribuere e-post, utføre analyser, håndtere produktreklame samt administrere visse tjenester og funksjoner. Når vi bruker tredjepartsleverandører inngår vi alltid en avtale som forsikrer at de oppfyller sine forpliktelser med hensyn til håndtering av personopplysninger. 

Andre tredjeparter i den utstrekning som kreves for å: (i) følge opp en forespørsel fra myndighetene, rettsbeslutning eller gjeldende lov, (ii) forhindre ulovlig bruk av nettstedet vårt, eller overtredelser av nettstedet og brukervilkårene eller retningslinjene, (iii) forsvare oss mot tredjeparts krav og (iv) hjelpe til med å bekjempe svindel eller etterforskning (f.eks. om varemerkeforfalskning og piratkopiering). 

Med tredjepart der du har gitt samtykke.

Overføring av personopplysninger kan også skje om vi selger eller overfører hele eller en del av vår virksomhet eller eiendeler, eller i forbindelse med omorganisering, oppløsning av underselskaper, oppløsning eller avvikling.

Tid for lagring av dine personopplysninger

Vi beholder dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formålene som er beskrevet i disse retningslinjene for personvern (om ikke en lenger lagringsperiode er nødvendig ifølge gjeldende lov). Når det gjelder personopplysninger relatert til produktkjøp beholder vi disse for å følge de lovlige pliktene vi har (slik som vilkår sett i forhold til skatt – samt innkjøpslover og for garantiformål).

Dine rettigheter

Du har rett til å be om:

- En elektronisk kopi av dine personopplysninger

- Korrigering av dine personopplysninger hvis de er ufullstendige eller feilaktige

- Sletting eller begrensninger av dine personopplysninger under visse omstendigheter i følge gjeldende lov. Disse rettighetene er ikke absolutte. Om vi har fått ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger kan du når som helst trekke tilbake samtykket.

Om du vil ha en kopi av dine personopplysninger eller gjøre krav på noen av de andre rettighetene, vennligst kontakt oss på info@hatshop.se.

Tjenester fra tredjepart

På nettstedet vårt kan du samhandle med en mengde andre digitale produkter og tjenester. For eksempel kan nettstedet vårt integreres med tredjeparts enheter for aktivitetssporing, sosiale nettverk og andre digitale tjenester.

Nettstedet vårt kan linke til andre (tredjeparts) nettsteder for din bekvemmelighet eller informasjon. Lenkede nettsteder har sine egne bestemmelser og retningslinjer for personvern, som vi oppfordrer deg til å undersøke. Når nettsteder og apper vi lenker til ikke eies eller kontrolleres av oss er vi ikke ansvarlige for innholdet, bruken av disse nettstedene eller hvordan de håndterer personopplysninger.

Cookies og Pixler

Cama-Gruppen AB innhenter informasjon som kan inneholde personopplysninger fra nettleseren din når du bruker nettsiden vår. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og pixel-tagger for å samle inn denne informasjonen, som kan inneholde følgende:

- IP-adresse

- Cookieidentifisering, cookieinformasjon og informasjon om hvorvidt enheten har programvare som gir adgang til spesielle funksjoner

- Unik identifiseringsenhet og type enhet

- Domene, nettleser og språk

- Operativsystem og systeminnstillinger

- Land

- Tidligere besøkte nettsider

- Informasjon om din interaksjon med nettstedet vårt

- Besøkstider og refererende nettsteder

Tredjepart kan også samle inn informasjon fra nettstedene gjennom cookies, plugins fra tredjepart og widgets. Disse tredjepartene samler inn data direkte fra nettleseren din, og behandlingen av disse opplysningene omfattes av deres egne betingelser for personvern.

Vi bruker cookies og pixeltagger for å spore våre kunders bruk av nettsteder og for å forstå våre kunders preferanser (som land og språkvalg). Dette gjør det mulig for oss å tilby bedre tjenester til våre kunder og forbedre deres online opplevelse. Vi bruker også cookies og pixeltagger for å innhente aggregert data om nettstedstrafikk og nettstedsinteraksjon, for å identifisere trender og få statistikk så vi kan forbedre vår e-handel.

Du kan velge å ikke akseptere bruk av cookies.

Du kan bruke vår nettside fullt ut selv om du bare aksepterer såkalte «sessionscookies».

Hvis du ikke aksepterer noen cookies i det hele tatt kan du ikke bruke nettsiden vår fullt ut:

- Du kan lese informasjon

- Du kan se på produkter, priser og relatert informasjon

- Du kan ikke legge produkter i handlevognen

- Du kan ikke bestille

Endringer i våre retningslinjer

Lov og praksis kan endres over tid. Når vi oppdaterer våre retningslinjer for personvern legger vi inn endringene på nettstedet vårt. Hvis vi endrer måten vi behandler personopplysningene dine på i vesentlig grad, vil vi gi deg en beskjed, eller om det er juridisk nødvendig, be om ditt samtykke før slike endringer innføres. Vi oppfordrer deg til å lese våre retningslinjer for personvern. Disse retningslinjene for personvern ble sist endret 24. mai 2018.

Spørsmål

Vi tar gjerne imot spørsmål og synspunkter på våre retningslinjer for personvern. Kontakt i så fall kundeservice på info@hatshop.se

Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlandsPolski